Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • MARKANIZIN IŞIK KAYNAĞI

    Vipart Reklam yenilikçi çözümleriyle markanıza değer katıyor…

    DEVAM
  • 01. EVRENSEL
    NORMLAR

    Hedef kitlenin duyularına sanatla dokunan VIPART, tüm iletişim çalışmalarında olduğu gibi grafik tasarım konusunda da estetiği ön planda tutar, sanatın binlerce yıllık köklü tarihine paralel olarak gelişen evrensel normlara ulaşmayı hedefler.

  • 02. BAKIŞ
    AÇISI

    VIPART, markanızı ve hedef kitleyi odağa koyan ve tüme temas noktalarında her tür ilişkiyi düzenleyen bir strateji bütünü ve bakış açısıyla sizi doğrudan hedefe ulaştıracak, kazanmanızı sağlayacak pazarlama iletişimi yöntemlerini belirler.

  • 03. SOFİSTİKE
    DEĞERLER

    Günümüz iletişim dünyası büyük bütçelerle yönetilen markaların hüküm sürdüğü bir arenaya dönmüştür. İletişim ve reklam hizmetleri ile VIPART markanıza sofistike değerler kazandıran hamlelerle zirveye taşır.

  • Konumlandırma

    Konumlandırma, marka yaratma sürecinin ilk adımıdır. VIPART, markanızın hedef kitle tarafından doğru algılanmasını sağlayacak olan duruşunu belirler ve yaratıcı çalışmalarını bu doğrultuda sürdürür.

  • Farkındalık Yaratma

    Her marka farklılığını vurgulayabildiği ölçüde güçlüdür. VIPART, fark yaratmanın sağlam bir şekilde ayakta kalmanın ilk şartı olduğu ilkesinden hareket eder. Günümüz iş ortamında, markalama ve pazarlama iletişimi stratejileri aracılığıyla başarınızı farkındalık yaratarak sağlar ve pekiştirir.

  • İtibar Yönetimi

    VIPART, kurumsal itibarınızın iş ve toplum etiği, sosyal eğilimler, sosyal paydaşların beklenti ve algısı gibi birçok noktadan beslendiği gerçeğinden hareketle, çok boyutlu düşünmeye ve çok yönlü uygulama planları hazırlamaya özen göstermektedir.

  • Ses Tonu

    VIPART, kurumsal kimliğinizi oluştururken size ve hedef kitleye en uygun yaklaşımları seçer., varolan ya da beklentileriniz doğrultusunda oluşturduğu kurum kimliğini analiz ederek dilinize en uygun ses tonunu belirler.

  • Hedef Kitle

    VIPART, hedef kitleye daha etkili ve farklı şekilde ulaşma için sosyopsikografik ve sosyodemgrafik hedef kitle tespiti ve analizi yapar, yaratıcı strateji planlarını bir araya getirir, iletişim mesajını hedef kitleye en etkin nerede, ne zaman ve nasıl iletileceğini belirler.

  • Araştırma

    VIPART, modern pazarlama iletişimi çerçevesinde, sizi başarıya götürecek olan iletişim stratejilerini belirlerken, pazar yapısı, sektördeki konumunuz, güçlü ve zayıf yönleriniz, fırsatlar, tehditler, hedef kitle ve rakipleriniz konusunda derin araştırmalar gerçekleştirir.

VIPART HAKKINDA
VIPART ekibi, markanıza hem yerel hem de küresel çapta başarı kazandırmak için özel stratejiler geliştirir. Küreselleşme sonucu ortaya çıkan olağanüstü rekabet koşullarında ayakta kalabilmenin anahtarını sizlere sunar.
Yaratıcılığın tüm sınırlarını zorlarken aynı zamanda ayakları yere basan, markanıza artı değerler katan, stratejik bir plan çerçevesinde hareket ediyoruz.
1993’ten bugüne, Türkiye’nin öncü firmalarına pazarlama iletişiminin her alanında yaratıcı, ekonomik ve seri çözümler üretiyoruz. Portfolyomuzda yer alan tüm kuruluşları birer müşteri gibi değil, birer iş ortağı olarak görüyor, onların işini kendi işimiz gibi sahipleniyoruz.
  • MARKALAMA STRATEJİLERİ

    Marka yaratmanın ilk adımıdır, markanızın hedef kitle tarafından doğru algılanmasını sağlayacak olan duruşunu belirler ve yaratıcı çalışmaları bu doğrultuda sürdürür.

  • YARATICI STRATEJİLER

    Doğru zamanda, doğru yerde bir araya gelen VIPART ekibi, 25 yıllık deneyimi, enerjisi, geniş vizyonu, kusursuz tutkusu ve farkındalık yaratma misyonuyla size özel yaratıcı, ekonomik ve hızlı çözümler üretir.

  • PAZARLAMA STRATEJİLERİ

    Modern pazarlama iletişimi çerçevesinde sizi başarıya götürecek olan iletişim stratejilerini belirlerken, pazar yapısı, sektördeki konumuz, güçlü ve zayıf yönleriniz konusunda derin araştırmalar gerçekeleştiriyoruz.

  • SANAT YÖNETİMİ

    Altın oran, doğadaki tüm varlıkların yapısında bulunun özel bir orandır. VIPART yaratıcı ve estetik fikirlerle desteklediği tasarımlarında “altın oran”ı yakalamak için çalışır.

YARATICI EKİP
Öncelikle reklamcılığın temelinin değer yaratmak olduğunu vurgulamak istiyoruz, bu olumlu alt yapıya paralel olarak gerçekleştirilecek marka yaratma çabaları, çetin bir rekabetin yaşandığı iş dünyasında kurum ve kuruluşları farkındalık kavramıyla diğerlerinden ayıracaktır.
  • Çok
    Yönlülük
  • Sürat
    Ölçümleme
  • Modern
    Çağdaş
Parlak Yaratıcı Stratejiler
VIPART, bugünün ve geleceğin liderlerine yaratıcılıkla beslenen parlak, yenilikçi ve rekabetçi stratejik pazarlama iletişimi planlama ve uygulamaları sunar.
PORTFOLYO
Sosyal Medyada VIPART
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam